FJSE Blog

Segíts, hogy segíthessünk

  • Home / Büszkeségeink / Gál Tibor

Gál Tibor

Bemutatom Nektek Gál Tibort:

Közép- és hosszútávfutóként, triatlonistaként és tollaslabdázóként versenyzett. Közben a Magyar Honvédség hivatásos tisztjeként dolgozott. Mérnöki és edzői végzettsége mellett műszaki és sporttudományi Phd képzettségeket szerzett. Közlekedési balesetben mozgáskorlátozottá vált. ( előtte a félmaraton PB-je 1.04 körül volt!!!!) Saját megfogalmazása szerint, ekkor ült át a kiszolgálói oldalra.

Nyolc éven át a Saucony futómárka magyarországi forgalmazását vezette. Megalapította és öt éven át vezette a Maratonman Depo futószaküzletet, ahol innovatívan, elsőként vezette be a számítógépes lábállás diagnosztikai rendszert a futócipők kiválasztásához.

Jelenleg a Runners’Lab sportdiagnosztikai labor- és futóbolt tulajdonosa és vezetője. Mindemellett edzőként is több sportágban is tevékenykedik.Futóknak is ír edzésterveket, kérdezzétek Mohilla Tamást!

Folyamatosan karitatív tevékenységet végez. Keresi az együttműködésre nyitott partnereket. Anyagilag- és szociálisan rászorulókat valamint tehetséges sportolókat egyaránt támogat.

Ismét erősödtünk egy bástyával! 🙂 Köszönjük Tibi, hogy elfogadtad felkérésünket! 

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian